Пряники з шоколадною крихтою

Це незвичайний рецепт пряникового печива з шоколадною крихтою, яке легко приготувати і ще легше з'їсти. Коли мова йде про текстуру печива, це класичне шоколадне печиво – хрустке зовні і ніжне всередині, але є в ньому щось особливе.

Пряники з шоколадними шматочками

Пряники з шоколадною стружкою – це ідеальний спосіб, щоб зробити собі святковій настрій. Імбир надає цьому печиву таку яскравість смаку, це потрібно спробувати, щоб повірити. Неповірите, але в цьому печиво є ще і білий перець! Білий перець додає трішки тепла, врівноважуючи безліч ароматів і смаків. Це маленький секрет, захований в кожному шматочку. Пряні зимові спеції додають святкову ноту і дрібку тепла, в той час як шоколадна крихта надає знайому, напрочуд ніжну насолоду і затишну смакоту в кожному шматочку.

Кількість порцій: приблизно 48 штук печива.

Інгредієнти:

  • 2 склянки борошна (500 грам)
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 3/4 чайної ложки харчової соди
  • 3/4 чайної ложки меленої кориці
  • від 1/4 до 1 чайної ложки меленого білого перцю
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки меленої гвоздики
  • 1/4 чайної ложки меленого мускатного горіха
  • 2 чайних ложки ванільного цукру
  • 1 чайна ложка меленого імбиру
  • 170 грам вершкового масла (розм'якшеного)
  • 200 грам білого цукру
  • 100 грам коричневого цукру
  • 1 яйце
  • 1 яєчний жовток
  • 3 столові ложки патоки або меду
  • 200-250 грам шоколадної крихти
  • Як приготувати печиво з шоколадною крихтою?

    • Перемішайте борошно, розпушувач, харчову соду, корицю, білий перець, сіль, гвоздику і мускатний горіх у великій мисці. Відставте в сторону.
    • У великій мисці, збийте масло з цукром, протягом 3-4 хвилин, до кремоподібного стану.
    • Додати яйце, жовток, перемішуючи на середній швидкості після кожного додавання, протягом приблизно 15 секунд, до повного перемішування.
    • Додайте патоку або мед, ваніль, імбир і перемішайте на середній швидкості до повного перемішування, близько 15 секунд.
    • Додайте суміш борошна і перемішайте на низькій швидкості. Потім додайте шоколадну крихту і знову добре перемішайте.
    • Отримане тісто поділіть на 2 порції. Загорніть кожну частину в харчову плівку, покладіть в холодильник на 2 години.
    • Застеліть деко пергаментним папером і розігрійте духовку до 180 градусів.
    • Розгорніть одну порцію тіста (другу залиште в холодильнику). За допомогою столової ложки відокремлюємо тісто і формуємо кульки, викладаємо печиво на деко, на відстані 8-10 см (так як при випіканні воно розповзеться).
    • Випікайте печиво 10-15 хвилин, до тих пір, поки печиво підрум'яниться.

    Приготуйте це печиво, коли хочете щось нове і вражаюче під час холодів.

    Csтатья оказалась вам полезной?

    Расскажите своим друзьям

    Related Products