Опис Приправа для маринування риби
Як відомо, риба – один з найбільш древніх, що вживаються людиною, продуктів. З видобутком вогню її стали запікати на багатті прямо з лускою. У Стародавній Греції і Стародавньому Римі способам приготування риби стали приділяти більше уваги, додаючи їм різноманітності.
Досить популярною риба була і за часів Середньовіччя завдяки головування церкви. Вона була альтернативою м'ясу за часів постів і була доступна бідним прошаркам населення. Селяни могли собі дозволити прості види риби, в той час як королю готували осетрину і сьомгу.
Сьогодні риба - один з найбільш широко вживаних продуктів в світі. Вона переважає в національних кухнях тих країн, у яких є вихід до моря і океану. Найбільший відсоток споживання риби на душу населення припадає на Японію. Європейським лідером за цим же показником стала Норвегія.
Склад приправи для маринування риби
- гірчиця біла ціла;
- коріандр;
- морква;
- перець чорний грубого помелу;
- лавровий лист подрібнений;
- кріп зелень.
Застосування приправи для маринування риби в кулінарії
Приправа підходить для маринування як річковий, так і морської риби. Перед смаженням, запіканням або приготуванням на грилі, рибу рекомендуємо промити і очистити від луски. Зробіть невеликі надрізи на шкірці, потім натріть рибу спеціями і побризкайте соком лимона. Залиште маринуватися мінімум на годину, а потім приступайте до готування. Дану суміш приправ можна використовувати і для засолювання риби. У цьому випадку перед вживанням риба повинна маринуватися не менше доби.
Користь приправи для риби
Сама по собі риба багата білком і омега-3. Завдяки спецій, що входять до складу приправи для маринування риби, корисні властивості готового продукту в рази збільшується. Гірчиця, наприклад, володіє протизапальними властивостями, полегшує напади мігрені, покращує апетит і травлення. Коріандр стимулює вироблення жовчі, покращує роботу кишечника і допомагає при застудах. Чорний перець - природний антиоксидант. Він також допомагає роботі головного мозку, контролює рівень цукру в крові, знижує холестерин і уповільнює розмноження ракових клітин. Лавровий лист має антисептичні, антибактеріальними, судинозвужувальними і кровоспинні властивості; очищає організм від токсинів і шлаків. Кріп покращує травлення, знімає стрес, біль; знижує холестерин і зупиняє ріст бактерій. Морква багата вітамінами і мікроелементами, підтримують нормальне функціонування організму в цілому.
Як зберігати приправу для маринування риби
Зберігати в недоступному для дітей місці в запечатаних упаковках, захищаючи від світла і вологи.
Ціна на приправу на сайті актуальна. Ви можете купити приправу для маринування риби з доставкою в будь-яке місто України. Для цього, залиште замовлення на сайті або зателефонуйте нам.
Основні характеристики Приправа для маринування риби
Відгуки про Приправа для маринування риби
Відгуків про цей товар ще не було.