Приправа для маринування риби
Кількість
Доставка
- Нова Поштаот 70 грн
- Укрпоштаот 40 грн
Оплата
- Оплата при отриманні
- Оплата за реквізитами
- Оплата карткою Visa/MasterCard (LiqPay)
- Безготівковий розрахунок
Як відомо, риба – один з найбільш древніх, що вживаються людиною, продуктів. З видобутком вогню її стали запікати на багатті прямо з лускою. У Стародавній Греції і Стародавньому Римі способам приготування риби стали приділяти більше уваги, додаючи їм різноманітності.
Досить популярною риба була і за часів Середньовіччя завдяки головування церкви. Вона була альтернативою м'ясу за часів постів і була доступна бідним прошаркам населення. Селяни могли собі дозволити прості види риби, в той час як королю готували осетрину і сьомгу.
Сьогодні риба - один з найбільш широко вживаних продуктів в світі. Вона переважає в національних кухнях тих країн, у яких є вихід до моря і океану. Найбільший відсоток споживання риби на душу населення припадає на Японію. Європейським лідером за цим же показником стала Норвегія.
Склад приправи для маринування риби
- гірчиця біла ціла;
- коріандр;
- морква;
- перець чорний грубого помелу;
- лавровий лист подрібнений;
- кріп зелень.
Застосування приправи для маринування риби в кулінарії
Приправа підходить для маринування як річковий, так і морської риби. Перед смаженням, запіканням або приготуванням на грилі, рибу рекомендуємо промити і очистити від луски. Зробіть невеликі надрізи на шкірці, потім натріть рибу спеціями і побризкайте соком лимона. Залиште маринуватися мінімум на годину, а потім приступайте до готування. Дану суміш приправ можна використовувати і для засолювання риби. У цьому випадку перед вживанням риба повинна маринуватися не менше доби.
Користь приправи для риби
Сама по собі риба багата білком і омега-3. Завдяки спецій, що входять до складу приправи для маринування риби, корисні властивості готового продукту в рази збільшується. Гірчиця, наприклад, володіє протизапальними властивостями, полегшує напади мігрені, покращує апетит і травлення. Коріандр стимулює вироблення жовчі, покращує роботу кишечника і допомагає при застудах. Чорний перець - природний антиоксидант. Він також допомагає роботі головного мозку, контролює рівень цукру в крові, знижує холестерин і уповільнює розмноження ракових клітин. Лавровий лист має антисептичні, антибактеріальними, судинозвужувальними і кровоспинні властивості; очищає організм від токсинів і шлаків. Кріп покращує травлення, знімає стрес, біль; знижує холестерин і зупиняє ріст бактерій. Морква багата вітамінами і мікроелементами, підтримують нормальне функціонування організму в цілому.
Як зберігати приправу для маринування риби
Зберігати в недоступному для дітей місці в запечатаних упаковках, захищаючи від світла і вологи.
Ціна на приправу на сайті актуальна. Ви можете купити приправу для маринування риби з доставкою в будь-яке місто України. Для цього, залиште замовлення на сайті або зателефонуйте нам.
Особливості | |
Тип | Суміш спецій |
Країна походження | Україна |
Упаковка | Харчовий крафт пакет |
Форма | Суміш |
Для приготування | Риби |