0
Кошик
Ваш кошик порожній :(
Це ніколи не пізно виправити :)

Пряники з шоколадною крихтою

Пряники з шоколадною крихтою

Це незвичайний рецепт пряникового печива з шоколадною крихтою, яке легко приготувати і ще легше з'їсти. Коли йдеться про текстуру, це класичне шоколадне печиво – хрустке зовні та ніжне всередині, але в ньому є дещо особливе.

Пряники з шоколадними шматочками

Пряники з шоколадною стружкою – це ідеальний спосіб відзначити свята сьогодні. Імбир надає цьому прянику таку яскравість смаку, яку треба спробувати, щоб повірити. І так, у цьому печиві є ще й білий перець! Білий перець додає трохи тепла, врівноважуючи безліч ароматів і смаків. Це маленький секрет, прихований у кожному шматочку. Пряні зимові спеції додають святкову ноту та дрібку тепла, тоді як шоколадна крихта надає знайому та чудово ніжну солодкість і затишну смакоту в кожному шматочку.

Кількість порцій: приблизно 48 штук печива.

Інгредієнти:

  • 2 склянки борошна (500 грамів)
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 3/4 чайної ложки харчової соди
  • 3/4 чайної ложки меленої кориці
  • від 1/4 до 1 чайної ложки меленого білого перцю
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки меленого гвоздичного перцю
  • 1/4 чайної ложки меленого мускатного горіха
  • 2 чайні ложки ванільного цукру
  • 1 чайна ложка імбиру
  • 170 грамів вершкового масла (розм'якшеного)
  • 200 грамів білого цукру
  • 100 грамів коричневого цукру
  • 1 яйце
  • 1 яєчний жовток
  • 3 столові ложки патоки або меду
  • 200-250 грамів шоколадної крихти
  • Як приготувати пряники з шоколадною крихтою?

    • Змішайте борошно, розпушувач, харчову соду, корицю, білий перець, сіль, гвоздику та мускатний горіх у великій мисці. Відкладіть убік.
    • У великій мисці збийте масло з цукром протягом 3-4 хвилин до кремоподібного стану.
    • Додайте яйце, потім жовток, перемішуючи на середній швидкості після кожного додавання, приблизно 15 секунд, до повного змішування.
    • Додайте патоку або мед, ваніль, імбир і перемішайте на середній швидкості до повного змішування, близько 15 секунд.
    • Додайте суміш борошна та перемішайте на низькій швидкості. Потім додайте шоколадну крихту й знову добре перемішайте.
    • Отримане тісто розділіть на 2 порції. Загорніть кожну частину в харчову плівку, покладіть у холодильник на 2 години.
    • Застеліть деко пергаментним папером і розігрійте духовку до 180 градусів.
    • Розгорніть одну порцію тіста (другу залиште в холодильнику). За допомогою столової ложки відділяйте тісто і формуйте кульки, викладайте печиво на деко на відстані 8-10 см (оскільки під час випікання воно розповзеться).
    • Випікайте печиво 10-15 хвилин, до золотистого кольору.

    Приготуйте це печиво, коли захочете чогось нового та вражаючого під час холодів.

    0
    104
    14 Вересня, 2024
    Коментарі0

    Написати відгук

    Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.