Смажений лосось з копченою паприкою – корисний і простий рецепт, а його сміливий смак і легкий аромат димку просто незабутні! Якщо у вас немає часу довго стояти біля плити, але ви хочете смачну вишукану страву, цей рецепт саме для вас! Все, що потрібно, – це 15 хвилин, лосось, оливкова олія, копчена паприка, і смачна страва готова. Ось так легко і просто!
Інгредієнти:
- 2 шматочки філе лосося
- 1 столова ложка оливкової олії
- 1 столова ложка копченої паприки
- Гілочка помідорів чері (для прикраси)
Як приготувати лосося в духовці з копченою паприкою?
- Розігрійте духовку до 220°C.
- Застеліть невелике деко пергаментом для випікання і щедро змастіть його оливковою олією (приблизно 2 столові ложки).
- Покладіть філе лосося на пергамент шкірою вниз, на відстані кількох сантиметрів одне від одного.
- Натріть оливковою олією кожне філе та щедро посипте копченою паприкою.
- Запікайте філе лосося (разом із помідорами) у попередньо розігрітій духовці приблизно 15 хвилин.
- Вимкніть духовку і, відчинивши дверцята, залиште ще на 3 хвилини.
Подавайте ароматного лосося, приготованого в духовці, з хлібом, картоплею, смаженими помідорами або салатом.