0
Кошик
Ваш кошик порожній :(
Це ніколи не пізно виправити :)

Кулінарний блог

Як зберігати спеції: 5 корисних порад
Спеції – це те, що робить нашу їжу пікантною та ароматною. Правильне зберігання спецій допоможе вам розкрити найкращий смак кожної з них і зробити страву смачною та ароматною. Більшість людей зберігають спеції у кухонній шафі або на поличці для спецій. Коли ми їх використовуємо, ми можемо нещільно..
Пряники з шоколадною крихтою
Це незвичайний рецепт пряникового печива з шоколадною крихтою, яке легко приготувати і ще легше з'їсти. Коли йдеться про текстуру, це класичне шоколадне печиво – хрустке зовні та ніжне всередині, але в ньому є дещо особливе. Пряники з шоколадними шматочками Пряники з шоколадною стружкою –..
Запечений у духовці лосось із паприкою
Смажений лосось з копченою паприкою – корисний і простий рецепт, а його сміливий смак і легкий аромат димку просто незабутні! Якщо у вас немає часу довго стояти біля плити, але ви хочете смачну вишукану страву, цей рецепт саме для вас! Все, що потрібно, – це 15 хвилин, лосось, оливкова олія, копчена..
Смажена картопля з копченою паприкою
Картопля з копченою паприкою — чудовий гарнір, який поєднується з будь-якою стравою. Вам неодмінно сподобається його злегка копчений і димний смак! Напевно, кожен їсть картоплю в тому чи іншому вигляді щодня! Усіма улюблене пюре, фарширована та смажена картопля, картопля в салатах, картопля фрі та, ..